fbpx
Skip to content

Tarvetta varastointipalvelulle? Kilpailuta se Ruutin kautta.

Varastointipalvelu

Oletko muuttamassa putkiremontin edestä? Lähdetkö reissuun ja sinulle tulee alivuokralainen? Menikö lusikat jakoon kämppiksen tai puolison kanssa? Saatko uuden asunnon avaimet myöhemmin kuin mitä odotit? 

Varastointipalvelu voi tulla äkilliseen tarpeeseen monestain syystä. Tässä esimerkkejä miksi varastopalvelusta on erityisesti hyötyä:

Tilan vapauttaminen varastointipalvelun avulla:

Varastointipalvelu antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapauttaa tilaa kotona, toimistossa tai varastossa. Tämä voi olla erityisen tärkeää asiakkaille, jotka asuvat pienissä asunnoissa tai joilla on vähän varastotilaa entuudestaan. Kanahäkkivarastot/vinttivarastot voivat olla yllättävän pieniä ja ne täyttyvät helposti etenkin ison perheen asunnoissa. 

Turvallisuus: 

Varastointipalveluissa käytetään yleensä turvallisia tiloja, joissa on esimerkiksi kameravalvonta ja valvontajärjestelmät, jolloin asiakkaan tavarat ovat turvassa. Lisäksi varastotiloissa käytetään yleensä asianmukaisia säilytysratkaisuja, jolloin tavarat eivät vahingoitu tai likaannu.

Joustavuus:

Useimmat varastointipalvelut tarjoavat joustavat vuokra-ajat, joten asiakas voi vuokrata tilaa juuri tarvitsemalleen ajalle. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun asiakkaan tarpeet muuttuvat nopeasti. Esim kuolinpesän tyhjennys tai vesivahingon tieltä muutto

Varastointipalvelun helppous:

Varastointipalvelut tekevät tavaran varastoimisesta ja hakemisesta helppoa. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia raskaiden tavaroiden kuljettamisesta, ja monet varastointipalveluja Ruutin verkostossa olevat yritykset tarjoavat myös kuljetuspalveluja.

Kustannustehokkuus:

Monet varastointipalvelut tarjoavat kilpailukykyisiä hintoja, mikä tekee palvelusta kustannustehokkaan vaihtoehdon verrattuna esimerkiksi uuden varastotilan rakentamiseen tai vuokraamiseen.

Yhteenveto varastointipalvelun hyödyistä

Todettakoon, että varastointipalvelu on hyvä palvelu henkilöille koska se tarjoaa tilan vapauttamista, turvallisuutta tavaroille, joustavuutta, helppoutta ja kustannustehokkuutta etenkin yllättävissä asumiseen liittyvissä elämäntilanteissa.

Esimerkkitilanteita jolloin on hyvä harkita varastointipalvelua:
Muutto jolloin et saanut uutta asuntoa samaan aikaan kuin muuttopöivä koitti vanhasta asunnosta
– Äkillinen tarve tyhjentää asunto/ Putkiremontti, vesivahinko
– Kuolinpesän tyhjennys
– Tilan puute kotona – etenkin kaupunkiyksiössä ei välttämättä ole yhtään ylimääräistä tilaa
– Elämäntilanteen äkillinen muutos – esim ero, työkomennus tai pitempi ulkomaanmatka.

Tarvitsetko sinä varastointipalvelua? Ruutilla on 150yrityksen verkosto tavarankuljetus, muutto- ja varastointiyrityksiä. Täytä nyt tarjouspyynnön lomake ja odottele tarjouksia varastointipalvelusta. 

Terkuin Sebastian/ruutti.fi

Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto yrityksiä jotka tarjoavat muuttopalveluita, kuljetuspalveluita ja varastointipalveluita. Ruutti-kuljettajat ovat kuljetus- ja muuttoalan ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä ja logistiikka/varastokeskuksissa. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt Ruutti-verkostolle ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen tai toiminta-alueelleen.

Tarvitsetko sinä varastointipalvelua? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎

Näin Ruutti toimii:

Jätä tarjouspyyntö

Täytä varastointia koskevat tiedot niin kuljettajat tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne.

Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyyntösi noin 150 logistiikka-alan yritykselle. Yhdistelemme heille reittejä 2-3 päivää jotta saisimme sinulle parhaan hinnan.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä tarjouksen tai jatkaa neuvottelua sinulle sopivan yrityksen kanssa.