fbpx
Skip to content

Uudenlainen kuljetuspalvelu

Oletko tehnyt kauppoja torissa tai muualla netissä? Ostitko huonekaluja mutta kuljetus ei sisältynyt kauppaan? Ruutin kautta saat joustavan ja helpon kuljetuspalvelun huonekalulle, remonttitarvikkeille, pesukoneelle, autotarvikkeille ja muulle mitä sitten keksitkään. Ruutin perusidea on hyödyntää olemassa olevaa konttitilaa liikenteessä eli kun esim ostat jotain tori.fi:stä etkä itse halua vuokrata pakettiautoa – niin voit pyytää tarjouksen ja katsoa jos keikka sopisi Ruutti-kuskin reitille. Ruutti-kuskit ovat eri alojen ammattilaisia jotka liikkuvat paljon maanteillä ja haluavat tienata hieman ylimääräistä tekemällä kuljetuksia. Pyytämäsi tavara kuljetetaan turvallisesti perille saakka nopeallakin aikataululla. Ruutti-kuskien verkosto kattaa koko Suomen. Palvelu on helppo ja kuljetuksen saat nopeasti ja edullisesti kaikkina viikonpäivinä, tarvittaessa myös iltaisin tai yöaikaan.

Huoleton tavarankuljetus

Kun teet kauppoja ja tarvitset kuljetuksen tai noudon niin Ruutin kautta saat tavarat helposti kotiin asti tai vaikkapa sorttiasemalle, mökille tai anopille. Sinä päätät. Jätä vain tarjouspyyntö jossa kerrot minkälaisen kuljetuksen tarvitset, lähtöpaikan ja määränpään sekä toivotun aikataulun niin Ruutti hoitaa sinulle kuljetuksen. Tarvitsetko mahdollisesti muitakin palveluita tässä yhteydessä – kuten putkimies, remonttiapua, kantoapua, huonekalujen nouto- tai kierrätyspalvelu, siivousapua, muuttoapua, handyman-palveluita tai muuta – kerro siitä meille. Ruutti-kuskit ovat eri alojen osaajia ja kotisi saattaisi osua juuri oikean ammattilaisen ajoreitille. Siitä nimikin on tullut, englannin termistä “on my route” eli suomeksi ruutti.

Koko Suomen kattava tavarankuljetuspalvelu

Ruutti-kuskien verkosto kattaa koko Suomen mutta eniten kuljetuksia tehdään Uudellamaalla, (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi) sekä isoimmat kaupungit Turku, Tampere, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Oulu ja Rovaniemi. Kuljetuksen hinta määräytyy useimmiten ajettavan matkan, mahdollisen koukkauksen minkä kuljettaja joutuu tekemän, kuljetettavan tavaran koon/arvon/painon, sekä mahdollisen apurin tarpeen mukaan. Jättäessäsi tarjouksen välitämme kaikki tiedot kuljettajille ja he antavat parhaan näkemyyksen mukaisen tarjouksen kuljetuskeikasta.

Kokeile nyt Ruuttia. Tarjouksien vastaanottaminen on täysin ilmaista eikä sitouta sinua mihinkään. 

Terkuin Ruutti/Sebastian