fbpx
Skip to content

Tarvitsetko
tavarankuljetuksen?

Kokeile Ruuttia.

Näin kilpailutat tarvitsemasi tavarankuljetuksen:

Jätä tarjouspyyntö

Täytä kuljetusta koskevat tiedot niin kuljettajat tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne.

Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyyntösi noin 100 kuljetusalan yrittäjälle. Yhdistelemme heille reittejä 2-3 päivää jotta saisimme sinulle parhaan hinnan.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä tarjouksen tai jatkaa neuvottelua sinulle sopivan kuljettajan kanssa.

Tavarankuljetus kun sitä tarvitset

Teitkö kauppoja tori.fi:ssä tai huutokaupat.comissa?  Ellet jaksa vuokrata itse pakettiautoa ja hakea tavararoita, voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja me hoidamme sinulle kuljettajan. Välitämme kuljetuspyyntösi eteenpäin Ruutti-kuljettajien verkostollemme ja hoidamme sinulle tavarankuljetuksen mahdollisimman jouhevasti. Pyrimme yhdistämään useampia kuljetuspyyntöjä samalle kuljettajalle jotta saisimme sinulle parhaan hinnan. 

Kokeile Ruuttia nyt ☀️

Se on Helppoa – Yhdellä tarjouspyynnöllä saat kuljetuspyyntösi yli 100 kuljettajan tietoisuuteen. Me löydämme sinulle kuljettajan.

Se on Kustannustehokasta – Me yhdistämme reittejä kuljettajille jotta sinä saat parhaan hinnan kuljetukselle.

Se on Hauskaa – Tapaat kuljetusalan ammattiaisia ympäri Suomen. Heittäkää vaikka yläviitoset etäisyydeltä ja pohtikaa jos reitit kohtaisivat toistekin.

 

Koska se mahdollistaa ostokset muualtakin kuin lähikunnista😍. Mikäli himoitset huonekaluja toiselta paikkakunnalta niin saat ne nyt helposti kuljetettua olohuoneeseen saakka. Ruutti-kuljettajien verkosto kattaa koko valtakunnan.

Kappaletavarankuljetukset: Huonekalut kuten sohvat, sängyt, lipastot, piirongit, televisiot. Muuttokuljetukset yksiöt, kaksit, pienet kolmiot, pienet omakotitalot. Noutokuljetukset sorttiasemalle ja varastoon. 


Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat eri alojen ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎