fbpx
Skip to content

Näin kotiinkuljetus onnistuu ostaessasi käytettyjä huonekaluja

Suurin osa käytettyjen huonekalujen shoppaajista etsii huonekaluja vain lähikunnista. Ruutti mahdollistaa kotiinkuljetuksen nyt muualtakin.

Käytettyjen huonekalujen kauppa käy kuumempana kuin koskaan. Sohvat, sängyt, senkit, ruokailuryhmät, kodinkoneet ja paljon muuta kuuluu tavallisimpiin tuotteisiin joita myydään helposti eteenpäin käytettynä. Suomen suosituimmilla kauppapaikoilla tori.fi, huuto.net ja huutokaupat.com:in kautta tehdään sadoittain kauppoja joka päivä. Kuluttajien selaillessa eri tuotteita monet rajaavat alueeksi oman kuntansa tai korkeintaan viereiset kunnat. Tämä siitä syystä että vaikka tuotteen saisi ostettua halvalla niin pakettiauton vuokraamisen sekä pottoainakustannuksien jälkeen tuotteen kokonaishinta kiipeää “ei niin” -houkuttelevalle tasolle. Tästä johtuen suurin osa myynnissä olevista tuotteista jäävät juuri ärsyttävästi sormien ulottumattomiin, etenkin kun kyseessä olisi juuri se artekin pinnatuoli tai jättisohva josta olet haaveillut viime syksystä saakka. Noh, nyt Ruutti esittää juuri tähän tilaan ratkaisua. Ruutilla on valtakunnallinen verkosto kuljetusalan yrittäjiä jotka kuluttavat maanteitä aktiivisesti. Ruutin tarkoitus on hyödyntää heidän ylimääräistä tavaratilaa ja mahdollistaa järkihintaiset tavarankuljetukset mistäpäin Suomea tahansa. Ruutin mallilla kuljetusyrittäjät saavat maksimoitua autonsa tavaratilan käytön ja sinä saat kätevän tavarankuljetuksen kun haluat shoppailla juuri sen 500km päässä sijaitsevan sohvaryhmän.

Kuvittele jos Espoolainen voisikin ostaa käytettyjä huonekaluja Pohjanmaalta?

Ruutti auttaa kuljetusyrityksiä niputtamaan useita keikkoja samalle reitille jotta he saavat kannattavan kuljetuskeikan ja mahdollistavat näin järkevät kotiinkuljetukset sinun second-hand aarteille matkallaan uuteen kotiinsa – esimerkiksi Vaasasta Espooseen. Ruutin palvelun myötä käytettyjen tavaroiden shoppaaja voikin vaihtaa suodattimessa oman kuntansa sijaan “Koko-Suomi” jolloin todennäköisyys juuri tarvitsemasi tavaran löytymiseen kohenee merkittävästi. Onhan Suomi iso maa!

Vinkkejä mutkittomampaan kotiinkuljetukseen käytettyjen huonekalujen kaupoilla

–> Poimi sinulle sopivat vinkit
Kaikkia vinkkejä ei luonnollisesti tarvitse noudattaa ja suurin osa kaupoista sujuu mutkitta ja myyjiin voi lähtökohtaisesti luottaa hyvin. Jos kuitenkin myyjän kanssa kommunikointi on takkuisaa tai rahoja vaaditaan heti ensimmäisenä, niin on hyvä ottaa varovaisempi lähestyminen vinkkejä noudattaen. Näin vältytään huonoilta kokemuksilta!

Onko sinulla tietty tuote mielessä? Täytä sitten tarjouspyyntö ja anna Ruutin hoitaa loput. Autamme sinua onnistumaan käytettyjen huonekalujen kaupoilla!

Terkuin Sebu/ruutti.fi

Näin Ruutti toimii:

Jätä tarjouspyyntö

Täytä kuljetusta koskevat tiedot niin kuljettajat tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne.

Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyyntösi noin 100 kuljetusalan yrittäjälle. Saat tarjouksia heiltä joiden reitille tai alueelle kuljetuspyyntö osuu.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä tai hylätä tarjoukset tai jatkaa neuvottelua sinulle sopivan kuljettajan kanssa. Sinä päätät.

Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat eri alojen ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎