fbpx
Skip to content

Tarvitsetko Pikakuljetuksen?

Kuljetukset pikaisella aikataululla

Ruutin kautta saat tilattua pikakuljetuksen silloin kun tavara pitäisi saada perille nopealla aikataululle. Ruutti-kuljettajien verkostosta löytyy useampia pikakuljetuksen ammattilaisia jotka lähtevät liikkeelle nopeallakin aikataululla. Täytä vaan tiedot tarjouspyyntölomakkeen kautta, niin hoidamme sinulle kuljettajan juuri tarvitsemallesi reitille. Ruutti-pikakuljettajat kattavat koko Suomen ja tarvittaessa myös muut pohjoismaat ja pohjois-Euroopan. Pikakuljetuksella lähetetyt tavarat saattavat esim. olla tärkeitä asiakirjoja tai passi. Myös yritykset voivat käyttää pikakuljetus-palvelua.

Pakettiauton vuokraus muuttoon

Ruutin Pikakuljettajat ovat kuskeja jotka ovat valmiita tekemään kuljetuskeikkoja mihin aikaan vaan. Tavallisten tavarakuljetusten kanssa on hyvä varata ainakin kaksi päivää aikaa ennen toivottua toimitusta.

Nämä voivat olla esim tärkeiden asiakirjojen toimittaminen nopeasti ja luotettavasti. Yrityksille saattaa myös olla arkaluntoisia tuotteita yms jotka pitää toimittaa pikaisella aikataululla. 

Ruutti-kuljettajat tekevät kuljetuksia tarvittaessa keskellä yötä. Ruutti.fi palvelu välittää kuitenkin tarjouspyynnöt eteenpäin vain 9-21 välisenä aikana. Huomioithan tämän mikäli esim. tarvitset kuljetuksen myöhään illalla saman päivän aikana.

Pikakuljetuksien hinnat vaihtelevat tavallisesti sadoilla euroilla yksittäisten toimijoiden välillä. Tavallisesti edullisin vaihtoehto saadaan jos pyydetty kuljetus kulkee mahdollisimman lähellä kuljettajan vakioreittejä tai paikkakuntaa jossa hän asuu.  Ruutilla on valtakunnallinen verkosto kuljettajia jonka myötä on helpompaa löytää kuljettaja jolle kuljetus sopisi ilman sen suurempaa koukkausta – näin saadaan järkevä kuljetus sekä kuljettajan että tilaajan näkökulmasta.


Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat eri alojen ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎