fbpx
Skip to content

Tarvetta noutopalvelulle? Kokeile Ruuttia.

Näin kätevästi kilpailutat nouto- tai sorttiasemakuljetuksen

Jätä tarjouspyyntö

Täytä kuljetusta koskevat tiedot niin kuljettajat tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne.

Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyyntösi noin 100 kuljetusalan yrittäjälle. Yhdistelemme heille reittejä 2-3 päivää jotta saisimme sinulle parhaan hinnan.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä tarjouksen tai jatkaa neuvottelua sinulle sopivan kuljettajan kanssa.

Nouto- ja sorttiasemapalvelu

Ruutin kautta saat tilattua noutopalvelun esim. sorttiasemalle tai kierrätyskeskukseen. Haluatko päästä eroon vanhasta sohvasta tai muista huonekaluista? Onko varastolle tai vintille päässyt kerääntymään turhaa roinaa josta haluat päästä eroon? Voit luonnollisesti itse vuokrata auton ja viedä tavarat mutta Ruutin kautta homma hoidetaan käden käänteessä ja sinä voit keskittyä mielyttävämpiin asioihn. Täytä tiedot tarjouspyyntölomakkeeseen niistä tavaraoista jotka haluat noudettavan ja anna meidän hoitaa loput. Me hoidamme Ruutti-kuljettajien verkostostamme tekijän noutamaan tavarat nopeallakin aikataululla. Mikäli et halua vaivata omia kavereita kantoapuun etkä jaksa odottaa ilmaisia noutopalveluita niin kannattaa kääntyä Ruutin puoleen. Oli sitten kyse kierrätettävistä vanhoista tavaroista jotka eivät enää sovi sisutukseen, tai sorttiasemalle vietävästä roinasta – pyydä tarjous niin saat apua. 

Tavaraa kertyy helposti vuosien mittaan, me autamme sinua pääsemään niistä eroon. Mikäli kotoa tai varastolta löytyy käyttökelpoisia tavaroita, niin on kierrätyspalvelu hyvä tapa tukea kiertotaloutta – jonkun muun hukkatavara voi olla toisen aarre. Kaikki kodin neliöt kannattaa käyttää tehokkaasti! 😎


Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat eri alojen ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎