fbpx
Skip to content

Näin saat moottoripyörän tai mönkijän kuljetuksen kotipihaan saakka

Moottoripyörän, mopon, mönkijän tai muun ajoneuvon kuljetus

Tarvitsetko ajoneuvon kuljetuksen? Oli kyseessä sitten auto, mottoripyörä, mönkijä, lumikelkka, vene, mopo, vesiskootteri, traktori tai muu moottorilla liikkuva ajoneuvo – Ruutin kautta saat sen kuljetettua sinne minne haluat. Ruutilla on valtakunnallinen verkosto kuljetusalan ammattilaisia jotka ajavat maanteita päivittäin ajoneuvojen kuljetukseen vaadittavalla kalustolla. Sinun moottoripyörä tai mönkijäsi mahtuu todennäköisesti hyvin lavetille tai pakettiautoon esim. paluumatkalle toiselta muuttokeikalta. Isolla osalla kuljettajien ajoneuvoista on perälautanostimet tai rampit matkassa. Ajoneuvot vaihtelevat erikokoisista pakettiautoista kuorma-autoihin. Mönkijä tai moottoripyörä ei vaadi paljoa tilaa ja siksi se on mahdollista saada matkaan nopeallakin aikataululla ja järkihintaan – koska autamme kuljettajia niputtamaan keikkoja samalle reitille. 

Moottoripyörän kuljetus perille kiitos!

Oli moottoripyörän tai mönkijän kuljetus tarpeen mönkille tai kotiin niin Ruutin kautta saat kilpailutettua ajoneuvon kuljetuksen. Jätä vain tiedot minkälainen ajoneuvo, mistä ja minne sen haluat niin katsomme kuka sen saisi noukittua kyytiin. Palvelu ei myöskään sitouta sinua mihinkään – haluamme vain antaa sinulle kuljetusmahdollisuuksia järkevään hintaan. Sinä päätät tartutko kuljetukseen. 

Ostatko käytettyä moottoripyörää? Katsoo siinä tapauksessa nämä vinkit

Poimi sinulle sopivat vinkit

Kaikkia vinkkejä ei luonnollisesti tarvitse noudattaa ja suurin osa kaupoista sujuu mutkitta ja myyjiin voi lähtökohtaisesti luottaa hyvin. Jos kuitenkin myyjän kanssa kommunikointi on takkuisaa tai rahoja vaaditaan heti ensimmäisenä, niin on hyvä ottaa varovaisempi lähestyminen vinkkejä noudattaen. Näin vältytään huonoilta kokemuksilta!

Onko sinulla tietty ajoneuvo mielessä? Täytä sitten tarjouspyyntö ja anna Ruutin hoitaa loput. Autamme sinua onnistumaan käytettyjen ajoneuvojen kaupoilla!

Mitä ajoneuvon kuljetus maksaa? Tässä vähän esimerkkihintoja:

Kuljetettava tavaraNoutoToimitusHinta
Skootteri (ei ajokunnossa)MikkeliJyväskylä50
Harley Davidson VrodHelsinkiHelsinki100
Vesijetti trailerillaOuluKirkkonummi100
Uusi mopoSastamalaKuopio120
SkootteriTurkuSiilinjärvi120
Vespa LX 200OuluHämeenlinna140
moottoripyöräEspooOulu150
MoottoripyöräTampereHelsinki180
MoottoripyöräOuluHelsinki220
SkootteriParainenEno260

Näin Ruutti toimii:

Jätä tarjouspyyntö

Täytä kuljetusta koskevat tiedot niin kuljettajat tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne.

Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyyntösi noin 100 kuljetusalan yrittäjälle. Saat tarjouksia heiltä joiden reitille tai alueelle kuljetuspyyntö osuu.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä tai hylätä tarjoukset tai jatkaa neuvottelua sinulle sopivan kuljettajan kanssa. Sinä päätät.

Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat eri alojen ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎