fbpx
Skip to content

Tarina ruutin takana💭

Kiinnostaako Ruutti työpaikkana? 🤩

Kaikki lähti pitkästä tavarankuljetus- keikasta

Minusta

Olen Sebastian ja Ruutti.fi:n perustaja. Olen innokas perhokalastaja ja luonnossa liikkuja. Parhaimman kuvan saatte luultavasti kurkkaamalla instagramiin @fishingvan tai @sebaarnio, sinne päivittelen enimmäkseen mitä omaan elämääni kuuluu. 🦸🏻‍♂️

Mutta entäs Ruutti?

Ruutti.fi sai oikestaan alkunsa ajalta kun olin juuri lopettanut kokopäivätyöt ja alkanut miettimään omia kuvioita. Tuolloin tein hieman kaikenlaisia pikkukeikkoja pitääkseni taloutta kasassa; valmensin tennistä, tein muuttoja sun muuta. Kerran sain keikaksi hakea biljardipöydän Kajaanista. Hyppäsin aurinkoisena sunnuntaiaamuna Transportteriini ja lähdin Helsingistä ajamaan kohti pohjoista. Hinnaksi sovittiin kiinteä 370eur.

Matka oli pitkä enkä ehtinyt pysähtyä kuin muutaman kerran vessassa. 50km määränpäästä gps ohjasi päin metsää ja ajoin ylimääräisen tunnin. Löysin perille ja pakattiin pöytä autoon. Sitten seurasi toinen pitkä ajosuunta. Kotosalla olin noin 02.00 aikaan .

Noh, seuraavana päivänä lähdin viemään pöytää Espooseen. Homma sujui ihan hyvin ja saimme asiat tehtyä. Eli jos otetaan pieni yleiskatsaus:

Aikaa kului noin 17h +3h
Bensaa paloi 220eur edestä
Lopputulos: Tienasin 150eur – 20tunnin keikasta

Jess.

Tilaaja:
Osti biljardipöydän

Osti tavarankuljetuksen joka luultavasti saman hintainen tai kalliimpi
Maksoi minun 7h matkastani Kajaaniin.

Fiksua? En tiedä. Mutta ajatuksiini tuli kysymys: Oliko tämä tehokasta rahan ja ajan käyttöä kummaltakaan?

Mitä jos olisi palvelu jonne ihmiset voivat kertoa matkoistaan etukäteen ja toiset ihmiset voisivat tilata tavarankuljetuksen jonkun vakkarimatkalta? Tässä on nyt jotain ajatusta!

Kiiruhdin piirrustuspöydän ääreen ja aloin rustata ideaa paperille. Näin syntyi ajatus ja ensimmäinen versio Ruutti.fi:stä. Nimeä pohdin englannin sanasta Route, eli löytyisikö sopiva tavarankuljetus Reitilleni( eng: on my route)

Nyt Ruutti on ollut livenä 2020 lähtien. Toivottavasti koette palvelun hyödylliseksi ja kerrotte siitä muillekkin.

Terkuin, Seba

Tarvitsetko tavarankuljetuksen? Kokeile Ruuttia.

Avoimet työpaikat:

Avoin hakemus

Moikka! 

Haluatko olla mukana muuttamassa tavarankuljetusalaa? 🚐💨

Lähetä vapaamuotoinen hakemus+cv sebastian@ruutti.fi
niin jutellaan lisää.

Terkuin,
Sebastian Aarnio, ruutti.fi
0505741808
toimitusjohtaja/perustaja