fbpx
Skip to content

Löydä luotettava kuljetusliike tarvitsemallesi kuljetukselle.

Kokeile Ruuttia nyt.

Näin löydät oikean kuljetusliikkeen tavaroillesi:

Jätä tarjouspyyntö

Täytä kuljetustarvetta koskevat tiedot niin kuljetusliikkeet tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne. Välitämme tarjouspyyntösi noin 100 kuljetusliikkeelle.

Vastaanota tarjouksia

Saat tarjouksia paikallisilta kuljetusliikkeiltä tai niiltä joiden reitille kuljetus osuu. Autamme kuljetusliikkeitä niputtamaan useita kuljetuksia samalle reitille niin että sinä saat parhaan hinnan.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä parhaan tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja sinulle sopivan kuljetusliikkeen kanssa.

Etsitkö luotettavaa kuljetusliikettä tavaroillesi?

Ruutti on koonnut luotettavan verkoston kuljetusliikkeitä samaan paikkaan. Kuljetusliikkeet toimivat paikallisesti kaupungeissa sekä kaupunkien välisessä liikenteessä eri puolilta Suomea ja he kattavat valtaosan maanteiden reiteistä. Kuljetusliikkeet tekevät kuljetuskeikkoja eri kuljetuskalustolla, esim. pientä ja suurta pakettiautoa, hinausautoa, kylmäautoa, ja kuorma-autoja aina yhdistelmäajuneuvoihin saakka.

Etsitkö kuljetusliikettä huonekalujen kuljetukselle, noutopalvelua/sorttiasemapalvelua, muuttoa tai muuta tavarankuljetusta? Tai ehkä auton, moottoripyörän tai mönkijän kuljetukselle? Ruutin kuljetusliike-verkostosta löytyy luotettava tekijä hoitamaan homman. Jätä tarjouspyyntö ja kerro minkälainen kuljetus olisi tarpeen – niin löydämme sinulle tekijän. Ruutin myötä suurin hyöty on että kuljettajat pystyvät niputtamaan useampia kuljetuspyyntöjä samalle reitille ja hinta pysyy edullisena.

 

Kuljetusliikkeitä koko Suomessa. Myös ne jotka eivät löydy Googlessa.

Ruutin tarkoitus on kerätä ja ylläpitää luotettavaa verkostoa kuljetusyrityksistä ympäri Suomen. Ruutti on etenkin oikea paikka niille pienille ketterille kuljetusliikkeille joilla ei ole markkinointiresursseja kilpailla isojen kuljetusliikkeiden kanssa näkyvyydestä. Ruutti tuo kaiken kokoiset kuljetusliikkeet yhteen paikkaan jossa he voivat tarjota palveluitaan läpinäkyvästi ja luotettavasti. Kokeile nyt ruuttia ja kilpailuta tarvitsemasi kuljetus muutamalla klikkauksella.

Ruutin kuljetusliike-verkosto kasvaa jatkuvasti.

Uusimaa: 40 kpl
Kanta-häme: 8 kpl
Pirkanmaa: 23 kpl
Etelä-Pohjanmaa: 10 kpl
Kymenlaakso: 5 kpl
Pohjanmaa: 9 kpl
Pohjois-Pohjanmaa: 7 kpl
Etelä-Karjala: 8 kpl

 

Pohjois-Karjala: 5 kpl
Varsinais-Suomi: 10 kpl
Kanta-Häme: 15 kpl
Päijät-Häme: 10 kpl
Satakunta: 7 kpl
Kainuu: 5 kpl
Pohjois-Savo: 12 kpl
Lappi: 8kpl

Fiilis kun luotettava kuljetusliike löytyi näinkin helposti:

Asiakkaiden kokemuksia Ruutista.


Ruutti.fi pähkinänkuoressa

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat kuljetusalan ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen tai kotiseudulleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎