fbpx
Skip to content

Näin saat autonkuljetuksen järjestymään Ruutin kautta

Autonkuljetus tai muun ajoneuvon kuljetus

Tarvitsetko ajoneuvon kuljetuksen? Oli kyseessä sitten auto, mottoripyörä, mönkijä, lumikelkka, vene, mopo, vesiskootteri, traktori tai muu moottorilla liikkuva ajoneuvo – Ruutin kautta saat sen kuljetettua sinne minne haluat. Ruutilla on valtakunnallinen verkosto kuljetusalan ammattilaisia jotka ajavat maanteita päivittäin ajoneuvojen kuljetukseen vaadittavalla kalustolla. 

Ruutin kautta kilpailutat kuljetuksen monenlaisille ajoneuvoille, tavallisista henkilöautoista, traktoreihin tai jopa autoihin, jotka on purettu osiin

Kuljetusyritykset sijaitsevat ympäri Suomea, voimme palvella missä tahansa. Voit säästää sekä aikaa että rahaa pyytämällä tarjouksia palvelumme kautta sen sijaan, että ottaisit yhteyttä yksittäisiin kuljetusyrityksiin. Lisäksi saamiasi tarjouksia on helppo vertailla, koska ne kaikki perustuvat samoihin tietoihin, jotka annoit pyynnössäsi. Olemme pyrkineet tekemään autonkuljetuksen järjestämisen & tarjouksien saamisen mahdollismman sujuvaksi.

 

Autonkuljetus mahdollisimman helposti

Oli auton tai muun ajoneuvon kuljetus tarpeen – Ruutin kautta saat kilpailutettua tarjoukset kyseiseltä reitiltä tai alueelta. Jätä vain tiedot minkälainen auto, mistä ja minne sen haluat niin katsomme kuka sen saisi noukittua kyytiin ja mihin hintaan. Palvelu ei myöskään sitouta sinua mihinkään – haluamme vain antaa sinulle kuljetusmahdollisuuksia järkevään hintaan. Sinä päätät tartutko mahdollisuuteen. 

Auton kuljetus

Suunnitteletko kuljetusta ostettavalle autolle? Katsoo siinä tapauksessa nämä vinkit:

–> Poimi sinulle sopivat vinkit
Kaikkia vinkkejä ei luonnollisesti tarvitse noudattaa ja suurin osa kaupoista sujuu mutkitta ja myyjiin voi lähtökohtaisesti luottaa hyvin. Jos kuitenkin myyjän kanssa kommunikointi on takkuisaa tai rahoja vaaditaan heti ensimmäisenä, niin on hyvä ottaa varovaisempi lähestyminen vinkkejä noudattaen. Näin vältytään huonoilta kokemuksilta!

Onko sinulla tietty auto mielessä? Täytä sitten tarjouspyyntö ja anna Ruutin hoitaa loput. Autamme sinua onnistumaan käytettyjen autojen kaupoilla!

 

Näin Ruutti toimii:

Jätä tarjouspyyntö

Täytä kuljetusta koskevat tiedot niin kuljettajat tietävät mitä kuljetetaan, mistä ja minne.

Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyyntösi noin 100 kuljetusalan yrittäjälle. Saat tarjouksia heiltä joiden reitille tai alueelle kuljetuspyyntö osuu.

Valitse sopivin tarjous

Voit hyväksyä tai hylätä tarjoukset tai jatkaa neuvottelua sinulle sopivan kuljettajan kanssa. Sinä päätät.

Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on kattava verkosto kuljettajia jotka tekevät tavarankuljetus-keikkoja. Ruutti-kuljettajat ovat eri alojen ammattilaisia jotka haluavat hyödyntää osaamistaan sekä tyhjää tavaratilaansa liikenteessä. Tavarankuljetus voi olla esim. huonekalujen siirto, yksiön- tai kaksion muutto, varastointipalvelu, noutopalvelu, pikakuljetus tai sorttiasemakuljetus. Me välitämme kaikki tarjouspyynnöt tavarankuljetuksista Ruutti-Kuljettajille ja he vastaavat tarjouksilla mikäli pyyntö osuu heidän reitilleen.

Tarvitsetko sinä tavarankuljetuksen? Täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän hoitaa loput😎