fbpx
Skip to content

Ruutti Alihankkijahallinta

Alihankkijahallinnan kanssa pysyt paremmin kärryillä verkostostasi

Alihankkijoiden hallinta on yksi kuljetus- ja logistiikka-alan suurimmista haasteista. Yrityksen kilpailukyky riippuu usein siitä, kuinka hyvin se voi hallita ja koordinoida alihankkijaverkostoaan. Alihankkijahallintajärjestelmä on suunniteltu ratkaisemaan juuri näitä haasteita.

Valinta ja laatu

Kuinka valita oikeat alihankkijat? Järjestelmämme auttaa sinua arvioimaan ja valitsemaan luotettavat alihankkijat, jotka täyttävät yrityksesi laatuvaatimukset.

Sopimus- ja hintahallinta

Hankala sopimusbyrokratia ja erilaisten hinnoittelumallien ylläpito voi olla aikaa vievää. Järjestelmämme automatisoi sopimusten hallinnan ja hinnoittelun, jolloin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Kapasiteetin ja resurssien hallinta

Mikä on alihankkijoidesi todellinen kapasiteetti? Järjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen näkymän alihankkijoidesi resursseihin, jolloin voit tehdä nopeita ja tarkkoja päätöksiä.

Suorituskyvyn seuranta

Alihankkijoiden suorituskyky on yrityksesi suorituskyvyn peili. Meidän järjestelmämme seuraa alihankkijoiden KPI-mittareita ja antaa palautetta suorituskyvystä, mikä auttaa parantamaan palvelun laatua ja tehokkuutta.

Taloushallinto ja laskutus

Hallitse alihankkijoiden laskutusta ja maksuja yhdessä keskitetyssä järjestelmässä. Tämä ei ainoastaan vähennä hallinnollista taakkaa, vaan myös minimoi virheiden mahdollisuuden.

Integrointi ja yhteensopivuus

Järjestelmämme on suunniteltu integroitumaan saumattomasti muihin yritysjärjestelmiin kuten TMS ja WMS, tarjoten kokonaisvaltaisen ratkaisun toimitusketjun hallintaan.

Raportointi, ESG ja analytiikka

Saa syvällisiä oivalluksia ja raportteja alihankkijoiden suorituskyvystä, kustannuksista ja palvelun laadusta, jolloin voit tehdä datalähtöisiä päätöksiä.

Kokonaisuudessaan alihankkijahallintajärjestelmä tarjoaa kattavan, keskitetyn ratkaisun alihankkijoiden hallintaan, tehden kuljetusliiketoiminnasta tehokkaampaa, luotettavampaa ja kustannustehokasta. Jos haluat viedä alihankkijahallinnan uudelle tasolle, ota yhteyttä meihin ja selvitetään yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Ruutin Logistiikkaratkaisut

Kerro logistiikkatarpeistasi ja olemme sinuun yhteydessä:

Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on erilaisia kuljetushallinnan, alihankkijahallinnan, kilpailutushallinnan ja varastonhallinnan järjestelmiä sekä integraatio-ja IT-konsultointipalvelua. Pyrimme kuromaan umpeen kysynnän ja tarjonnan välistä kuilua edistäen kuljetusalan kasvua, tehokkuutta ja kestävyyttä. Missiomme on vahvistaa sekä kuljetusyrityksiä että logistiikka-asiakkaita intuitiivisella, läpinäkyvällä ja käyttäjäystävällisellä alustalla, joka yksinkertaistaa logistiikkaa ja kuljetuspalvelujen hankintaa.​​