fbpx
Skip to content

Ruutti Alihankkija Kilpailutus

Ruutin avulla löydät sopivimmat kuljetusyritykset tarpeillesi etkä maksa turhasta

Kuljetus- ja logistiikka-alalla kilpailu on kovaa ja marginaalit ovat usein ohuet. Yksi avaintekijä menestykselle on kyky kilpailuttaa ja valita tehokkaasti alihankkijat. Tämä on juuri se haaste, jonka meidän uusi kilpailutus- ja vertailutyökalumme on suunniteltu ratkaisemaan.

Helppo ja nopea kilpailutus

Yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta voit luoda kilpailutuksen muutamassa minuutissa. Tämä vapauttaa aikaa ja resursseja yrityksesi ydinliiketoiminnalle.

Vertaile reaaliajassa

Saa reaaliaikaisia tarjouksia ja vertaile alihankkijoiden ehdotuksia suoraan järjestelmässämme. Tämä tekee päätöksenteosta nopeampaa ja tarkempaa.

Laatu ja luotettavuus

Järjestelmässämme voit nähdä alihankkijoiden arvostelut ja suorituskykymittarit. Tämä auttaa sinua tekemään tietoisia valintoja, jotka perustuvat laatuun ja luotettavuuteen, ei pelkästään hintaan.

Hinta transparenssi

Tiedä tarkalleen, mistä maksat. Hintaerittelyt ja lisämaksut näkyvät selkeästi, jolloin yllättäviä kuluja ei pääse syntymään.

Dokumentaation hallinta

Kaikki tarvittavat dokumentit, kuten sopimukset, luvat ja sertifikaatit, ovat helposti saatavilla järjestelmässä. Tämä tekee yhteistyöstä sujuvampaa ja vähentää hallinnollista taakkaa.

Integroituvuus

Kilpailutus- ja vertailutyökalumme on suunniteltu integroitumaan saumattomasti muihin järjestelmiimme, kuten alihankkijahallinta- ja kuljetushallintajärjestelmiin, tarjoten kokonaisvaltaisen ratkaisun toimitusketjun hallintaan.

Kustannussäästöt

Työkalumme avulla voit löytää tehokkaimmat ja edullisimmat alihankkijat, mikä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin pitkällä aikavälillä.

Oikeiden alihankkijoiden kilpailuttaminen ja valinta on nyt helpompaa kuin koskaan. Ota yhteyttä meihin tänään ja näytämme, kuinka uusi kilpailutus- ja vertailutyökalumme voi tuoda tehokkuutta ja kustannussäästöjä yrityksesi kuljetusliiketoimintaan.

Ruutin Logistiikan Ratkaisut

Kerro logistiikkatarpeistasi ja olemme sinuun yhteydessä:

Ruutti.fi lyhyesti

Ruutilla on erilaisia kuljetushallinnan, alihankkijahallinnan, kilpailutushallinnan ja varastonhallinnan järjestelmiä sekä integraatio-ja IT-konsultointipalvelua. Pyrimme kuromaan umpeen kysynnän ja tarjonnan välistä kuilua edistäen kuljetusalan kasvua, tehokkuutta ja kestävyyttä. Missiomme on vahvistaa sekä kuljetusyrityksiä että logistiikka-asiakkaita intuitiivisella, läpinäkyvällä ja käyttäjäystävällisellä alustalla, joka yksinkertaistaa logistiikkaa ja kuljetuspalvelujen hankintaa.​